niedziela, 30 listopada 2014

John Travolta

Witajcie dziś autograf nietuzinkowego Pana jakim jest Travolta.Znany mi z filmów które wymieniłem w filmografi i które z czystym sumieniem mogę polecić.Podpis zdobyty poprzez oficjalną stronę.

John Joseph Travolta (ur. 18 lutego 1954 w Englewood) – amerykański aktor, piosenkarz i artysta estradowy. Najbardziej znany z filmów Gorączka sobotniej nocy, Pulp Fiction i musicalu Grease. Dwukrotnie nominowany do Oscara.

Filmografia wybrana:

Diabelski deszcz (The Devil's Rain, 1975) jako Danny
Wybuch (Blow Out, 1981) jako Jack
I kto to mówi (Look Who's Talking, 1989) jako James Ubriacco
Pulp Fiction (1994) jako Vincent Vega
Tajna broń (Broken Arrow, 1996) jako Vic Deakins
Bez twarzy (Face/Off, 1997) jako Sean Archer
Kod dostępu (Swordfish, 2001) jako Gabriel Shear
Metro strachu (The Taking of Pelham 123, 2009) jako Bernard Ryder

Źródło:Wikipedia





Adres:OSA

12 komentarzy: