poniedziałek, 20 stycznia 2014

Marta Żmuda Trzebiatowska

Witajcie tak na zakończenie dzisiejszego deszczowego dnia.Mam dobry humorek i postanowiłem coś jeszcze umieścić.Autograf Pani Marty zdobyty poprzez wysłanie koperty zwrotnej na adres serialu Julia.Już z niecierpliwością wyczekuję jutrzejszego poranka,czuje że szykuję się coś naprawdę grubego..Oj żeby moje przewidywania i nadzieje nie były tylko mrzonką.Dobranoc,pchły na noc,karaluchy pod poduchy.

Marta Żmuda Trzebiatowska (ur. 26 lipca 1984 w Człuchowie) – polska aktorka telewizyjna, filmowa i teatralna.

Filmografia Wybrana

2005: Kryminalni jako Jagoda Dobroń
2006: Magda M. jako Jagoda Rajewska
2008–2009: Teraz albo nigdy! jako Marta Orkisz
2010: Ciacho jako Basia
2011: Och, Karol 2 jako Paulina
2011: Hotel 52 jako Alicja
2011–2012: Julia jako Monika Miller
2012: Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć jako Elza




Wysłałem:03.2012
Otrzymałem:05.2012
Adres:Via TVN

3 komentarze: