piątek, 24 stycznia 2014

Ewa Kaim

Cześć,dziś zabiegany dzień.Od rana z dziećmi w szpitalu na badaniach wzroku.Klinika Katowicka na Ceglanej jest jedną z najlepszych w Polsce.Ludzi jak mrówek z każdego zakątka polski,a jeszcze więcej dzieci.Szkoda tych bobasków.Musieliśmy czekać,ale Panie bardzo miłe i przyjemne,kącik do zabawy spełnił swoje przeznaczenie,po remoncie jest super.Po powrocie szybki obiad i wyjazd do kilku sklepów,projekt małej łazienki,zbyt małej! Ojtam,ojtam nie ma co narzekać.Zakupy i go home. Dni mijają bardzo szybko.Na podwórku coraz zimniej.O 19.00 termometr wskazuje -7 stopni,może wieczorem dojść do -12 zobaczymy.Dziś niestety dopiero teraz coś wklejam,wybaczcie.Pozdrawiam

Ps:Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytanie dotyczące przechowywania podpisów.Widzę,że głównie stosujecie segregatory,albumy na zdjęcia.  


Ewa Kaim (ur. w 1971 w Oświęcimiu) - polska aktorka.
Absolwentka Liceum im. Stanisława Konarskiego w Oświęcimiu. W 1994 ukończyła PWST w Krakowie, a dwa lata później uzyskała dyplom. Jej debiut teatralny miał miejsce w 1992 roku w sztuce "Śnie nocy letniej" w Starym Teatrze w Krakowie, w którym gra do dzisiaj.
Żona aktora Grzegorza Łukawskiego.

Filmografia Wybrana

1995: Spis cudzołożnic
1999: Na dobre i na złe jako Burzycowa
2002: Anioł w Krakowie jako Hanka
2009: Majka jako Anna Olkowicz
2011: Julia jako Katarzyna Baran
2013: 2XL jako Bożena Zagórska





Wysłałem:03.2012
Otrzymałem:05.2012
Adres:Via TVN

2 komentarze: