czwartek, 30 października 2014

Katarzyna Ankudowicz

Katarzyna Ankudowicz (ur. 3 czerwca 1981 w Pasłęku) – polska aktorka teatralna, filmowa i telewizyjna.

Wybrana filmografia:

2004–2006: Bulionerzy – Sylwia Nowik, córka Grażyny i Piotra
2008–2009: Czas honoru – Krystyna, łączniczka Janka
2009, 2011: Ojciec Mateusz – Krystyna Bednarz
2010: Hotel 52 – swingerka Ela
2013: Wałęsa. Człowiek z nadziei – sąsiadka
2014: O mnie się nie martw – Marta, sekretarka w kancelarii Zarzyckiego



7 komentarzy: